Helios

Helios er det frie verkstedets foretrukne IT-løsning til bilbransjen. Det er er utviklet av HeliosAuto ApS (Tidligere RST ApS) og benyttes av ca 450 personbil-, storbil,- MC- og båtverksteder i Norge.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Helios -> til Duett Økonomi. 

Integrasjonen vil overføre fakturajournal (regnskapsbilag). I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournalen, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Helios som ordresystem, og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. Helios er et fagsystem for bilverksteder.

Hvordan fungerer den?

  1. Fakturajournal overføres automatisk fra Helios til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.

 

Besøk Helios