Kurs og webinarer

I Duett er vi opptatt av å utvikle oss faglig og holde oss oppdatert på det som skjer i bransjen. Kunnskap er makt, og på den måten blir vi den beste partneren for våre kunder – noe 90.000 fornøyde kunder som bruker vårt regnskapsprogram vitner om. Vi har både egne arrangement, webinarer og kurs – og deltar dessuten på relevante arenaer og konferanser i bransjen.

  • Hjem
  • Kurs og webinarer

Fagseminar

På høsten arrangerer vi et årlig fagseminar for regnskapsførere der vi går igjennom det som er viktig for dere i den daglige bruken av Duetts regnskapsprogram. Arrangementet gjennomføres både i Oslo og Trondheim.

Kurs

I Duett tilbyr vi kurs og webinarer om ulike funksjoner i – og bruk av – Duett. Vi har flere ulike seanser innen funksjonalitet og produkt, og tar også opp viktige tema som digitalisering, automatisering og årsoppgjør. Vi skreddersyr selvfølgelig også tematikk etter ditt behov, og våre eksperter kommer gjerne på besøk dit det passer deg. Se hvilke webinarer vi har planlagt under.

Webinar

I Duett tilbyr vi kurs og webinarer om ulike funksjoner i – og bruk av – Duett. Vi har flere ulike seanser innen funksjonalitet og produkt, og tar også opp viktige tema som digitalisering, automatisering og årsoppgjør. Vi skreddersyr selvfølgelig også tematikk etter ditt behov, og våre eksperter kommer gjerne på besøk dit det passer deg. Det vil komme nye webinarer til høsten.