Duett Sky

Vi leverer kundetilpassede skyløsninger til små og mellomstore bedrifter. Våre løsninger tar utgangspunkt i Microsoft 365 og bygges på med dine programmer og løsninger med sikkerhet i fokus. Med Duett Sky er datasikkerheten høy, og alle data blir lagret i Norge. Vi leverer til fast pris inkludert support og datalagring.

Våre skytjenester

 • Microsoft 365

  Chat, ring og kjør nettmøter uansett hvor du er. Alt i én og samme lisens fra kr. 189,-.

 • Drift programvare

  Tilgang til programmene dine via en stabil, trygg og fleksibel løsning til en fast pris.

 • Sikkerhet

  Sikring og standardisering av alt datautstyr og programvare på best mulig måte.

 • Nettverk

  En komplett nettverksløsning i dine lokaler med fokus på sikkerhet og oppetid.

 • Teams telefoni

  All kommunikasjon samles i en og samme brukeropplevelse.

Microsoft 365

Se for deg nye måter å jobbe på med Microsoft 365 og Microsoft Teams.

Chat, ring, arranger nettmøter og samarbeid direkte fra hjemmekontor, på reise eller fra kontoret. Få én integrert løsning som inkluderer Teams, OneDrive, skylagring og Office-apper med avanserte sikkerhetsalternativer – til en pris som passer bedriften din.

Duett AS er Microsoft-partner og bistår med oppsett og igangkjøring

pill-left
pill-right

Fordeler med Microsoft 365

 • Vær produktiv, hvor som helst

  Få jobben gjort med produktivitetsløsninger, og hold kontakten med ansatte og kunder uavhengig om du jobber eksternt eller fra kontoret.

 • Sikre bedriften din

  Sikre forretningsdata med en skyplattform som tilbyr innebygde sikkerhetsfunksjoner for eksternt arbeid.

 • Chat, anrop og møter

  Arranger nettmøter, foreta anrop, chat, del filer og samarbeid i sanntid med Microsoft Teams.

 • Beskytt mot nettrusler

  Beskytt deg mot virus, skadelig programvare, phishing-angrep, løsepengevirus, søppelpost og andre trusler.

 • Skylagring

  Administrer filene dine fra hvor som helst med 1 TB lagringsplass i OneDrive.

 • Hold kundedataene beskyttet

  Beskytt informasjon fra nettkriminelle, uautorisert tilgang og feilaktig sletting.

 • Office-apper og -tjenester

  Bruk, del og samarbeid med Word, Excel og PowerPoint-filer i Microsoft Teams.

 • Sikre enheten din

  Bidra til å holde dataene dine trygge, også når de er tilgjengelige via ansattes personlige enheter.

 • E-post og kalender

  Få kontakt med kunder og medarbeidere ved å bruke Outlook og Exchange.

 • Identitets- og tilgangsstyring

  Konfigurer og administrer enkelt brukere, enheter og data slik at du får mer tid til å fokusere på bedriften din.

Drift av programvare

Med skytjenester fra Duett får du tilgang til programmene dine hvor som helst. Vi sørger for en stabil, trygg og fleksibel løsning til en fast pris.

Drift av programvare

Vi tilpasser løsningen til ditt behov, og installerer og gjør din programvare tilgjengelig med dine lisenser på en enkel og trygg måte. Du kan velge om du vil ha programvaren levert på et eget sky-skrivebord sammen med produktene i Microsoft 365, eller på start-menyen på pc-en din, som om den var installert der.

Vi sørger for drift av programvare, oppgraderinger, backup og sikker tilgang via internett.

Samarbeid

Vi har et godt samarbeid med mange programvareleverandører og sørger for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den. Du kan styre tilgangen, slik at leverandøren får tilgang til løsningen ved behov.

Duett Sikkerhet

Ukentlig ser vi tilfeller hvor ulike bedrifter har hatt datatap på grunn av manglende sikkerhet, manglende sikkerhetsoppdateringer i programvare eller mangel på sikkerhetsbevissthet hos ansatte. Datasikkerhet er høyaktuelt, og vi hjelper deg med sikring og standardisering av PC, nettbrett og mobiler.

Tryggere med Duett sikkerhet

For å sikre din bedrift, kan vi bistå med blant annet:

 • Sikre alle enheter som er i bruk med pålogging, skjermlås, kryptering av disk osv.

 • Sørge for at innlogging kun kan skje fra godkjente steder

 • Sette opp tofaktorautentisering

 • Sørge for at linker som kommer i e-post sjekkes før de tillates brukt

 • Sette opp mulighet for å sende kryptert e-post

 • Blokkere vedlegg som er infisert med skadelig innhold

I tillegg til dette kan vi sørge for at alle PCer installeres på samme måte og at antivirus og viktig programvare og snarveier installeres og settes opp på riktig måte. Vi kan også bistå med brukeropplæring og sikkerhetskurs for ansatte.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon omkring Duett sikkerhet og hvordan det kan tilrettelegges for din bedrift.

Duett nettverk

Med Duett nettverk leverer vi en komplett nettverksløsning i dine lokaler med fokus på sikkerhet og oppetid.

Vi leverer deg nettverk som en tjeneste, og den er klar til å plugges i veggen.

Brannmur

Brannmuren fungerer som en dørvakt: Datapakker som anses som usikre stenges ute fra nettverket, og utgående trafikk fra ditt nettverk kan kontrolleres.

Switch

Switcher styrer datatrafikken i nettverket ditt, de distribuerer datapakker og holder styr på hvilke data som sendes hvor. Switchene gir sentralisert styring og kontroll av utstyr på alle lokasjoner.

Trådløse aksesspunkter

Trådløse aksesspunkter er montert på egnede steder og de ulike punktene snakker godt sammen. Punktene tilpasser seg i tillegg til sine omgivelser. Dette sammen med moderne teknologi med løpende oppdateringer, overvåkning og drifting av nettet gir stabil dekning.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om Duett nettverk eller vil vite mer om hva vi kan tilby i Duett.

Teams telefoni

Teams Telefoni sørger for at all kommunikasjon samles i en og samme brukeropplevelse for de ansatte.

Telefon

Telefoni er ofte kjernen i virksomheten din, når kundene ringer og når jobbteam skal snakke sammen. Derfor setter våre løsninger funksjon og pålitelighet først.

Kollegaer jobber sammen på en annen måte enn tidligere. I dag har hver ansatt en smarttelefon, eller to. Flere jobber hjemmefra, på avdelingskontorer eller er ute på farten. Samtidig forventer kundene svar raskere enn noen gang. De ønsker å få tak i riktig person i organisasjonen direkte, ikke bare via e-post. Pålitelig samtaleveiledning og gruppefunksjoner kobler eksterne og interne kontakter til ekspertene dine, uansett hvor de er.

Proff bedriftsløsning

I Teams ligger det muligheter for å sette opp en proff bedriftsløsning for telefoni med tastevalgmenyer og svargrupper, som håndterer alle samtaler til bedriftens fellesnummer. De ansatte får individuelle telefonnummer i Teams hvor de kan motta samtaler og ringe ut til mobil og fastnummer, akkurat på samme måte som de setter opp Teams til Teams-samtaler.

Løsningen er ideell for bedrifter som har valgt Microsoft Teams som sin samhandlingsplattform, både med hensyn til administrasjon og enhetlig brukeropplevelse. Mange brukere er da også allerede aktive i Teams og vil ha minimalt opplæringsbehov for å komme i gang.

Microsoft Teams bringer de ansatte sammen med chat, telefoni, video, innhold og viktige arbeidsverktøy i en og samme plattform, uavhengig av hvor du er.

Vise mobilnummer

Brukerne kan selv velge om de vil ringe ut og motta samtaler fra PC eller mobil. Eget mobilnummer ditt vil vises til mottaker uansett. Skulle noen ønske å kun vise bedriftens fellesnummer, er dette også mulig.

Om du skulle være uheldig og ikke ha mobildekning der du er, vil du fortsatt kunne motta mobilsamtaler på din Teams-telefon.

Hodetelefoner

Glem mobilen når du sitter på kontoret. Kom deg over på det moderne kontor hvor du bruker hodetelefoner for å kommunisere med dine forretningspartnere enten det er snakk om en «vanlig» telefonsamtale, eller du er deltaker eller arrangør av store eller små møter. Tale i Teams samler all kommunikasjon ett sted.