Duett-regnskapsprogram-automasjon-ikon

Et regnskapsprogram som alltid er oppdatert

Duett tilbyr en unik flyt av bilag og betalinger, som er til stor fordel både for deg som bruker og for regnskapsføreren. Denne automatiseringen reduserer behovet for manuelt arbeid, og sørger for at regnskapet ditt alltid er oppdatert.

pill-left
 • Automatisert flyt

  Duetts automatiserte arbeidsflyt forenkler samarbeidet mellom regnskapsføreren og deg som oppdragsgiver eller mellom din bedrift og økonomiavdelingen. Inngående og utgående fakturaer kan bli bokført automatisk og bli kontrollert på varelinjenivå.

  Regnskapsføreren kan tilpasse automatiseringen etter deres behov i samarbeid med oss. Dermed får din bedrift et skreddersydd kontrollsenter med akkurat de funksjonene som er nødvendige.

  Duett sørger for løpende innsamling av informasjon til årsoppgjøret, noe som gjør det enklere å levere alt korrekt og i tide.

 • Intelligens ned på varelinjenivå basert på EHF-fakturaer

  Automatiseringen i Duett er basert på EHF-fakturaer, som er stadig mer vanlig. Men fakturaer i andre formater kan tolkes og konverteres til elektronisk format. Alle inngående fakturaer blir bokført med en foreslått konto, slik at du kommer raskt i gang.

  Konteringen kan spesifiseres på leverandørnivå og til og med på varelinjenivå om nødvendig. Dette betyr at en faktura fra en ny leverandør blir bokført på riktig måte og med detaljer, så lenge det er en konfigurasjon for denne leverandøren på regnskapskontonivå. Eventuelle unntak håndteres manuelt, men kan automatiseres for fremtiden hvis det er ønskelig.

 • Effektiv håndtering av faktura for attestant

  I kontrollsenteret får riktig attestant en oversikt over alle inngående fakturaer som trenger godkjenning og betaling. Du kan få tilgang til denne oversikten via mobil, nettbrett eller PC, noe som gjør det enkelt å behandle fakturaer uavhengig av hvor du befinner deg.

  Du kan også sette opp en attestasjonsflyt for firmaer med flere attestanter, slik at fakturaene går gjennom riktig godkjenningsprosess. Dette bidrar til effektiv håndtering av fakturaene og eliminerer behovet for papirbilag og manuell registrering i nettbanken.

  Via kontrollsenteret får du som leder full oversikt over regnskap, resultat og reskontro i sanntid. Du kan dessuten se kommende inn- og utbetalinger for de neste tre ukene, og får dermed en oversikt som gjør det enklere å ta gode økonomiske beslutninger.

 • Regnskapsfører bruker mindre tid på manuell registrering

  Inngående fakturaer blir mottatt, bokført, attestert og betalt uten behov for manuelt arbeid. Til tross for automatiseringen har du fortsatt full kontroll over kontering og kvalitet i regnskapet. Du kan når som helst sjekke konteringsoppsettet for de bokførte og attesterte fakturaene. Om nødvendig kan du enkelt endre bokførte bilag og konteringsoppsett for å sikre nøyaktighet.

  Dette betyr at du bruker mindre tid på manuell registrering og frigjør tid til viktigere oppgaver. Du kan også lagre oppsettet på klientnivå eller på tvers av klienter for hele regnskapskontoret, slik at du kan effektivisere arbeidsprosessen ytterligere.

Flere relevante funksjoner

 • Automatisk godkjenning

  I samarbeid med regnskapsføreren din kan du sette opp egne regler for automatisk godkjenning og bokføring av inngående fakturaer. Regnskapsfører kan hele tiden kontrollere konteringer og gi gode råd. Ved å automatisere prosessen, reduseres også risikoen for menneskelige feil.

 • Oppdaterte OCR-innbetalinger

  Duett har en automatisk funksjon som henter og oppdaterer OCR-innbetalinger fra kundene dine. Dette betyr at betalinger som kommer inn med OCR-referanse automatisk identifiseres og oppdateres i systemet.

 • Import av transaksjoner

  I Duett finner du praktiske funksjoner for import av transaksjoner fra andre systemer, og ferdige integrasjoner mot flere nyttige fagsystemer. Dette gjør det enkelt å samle og organisere alle dine økonomiske data på ett sted, og gir deg en sømløs og effektiv arbeidsflyt.

 • Automatisk kryssreferanse

  Automatiske korreksjonsbilag og opprinnelige bilag vil bli koblet sammen ved hjelp av en automatisk kryssreferanse som viser sammenhengen mellom dem. 

 • Automatisk reversering

  Hvis perioden er lukket og mva.-oppgaven er levert, kan du fortsatt korrigere på samme måte. Da vil Duett automatisk reversere den opprinnelige posteringen og generere et korreksjonsbilag i en ny periode

 • Filter og snarveier

  Fra bilagsregistreringen har du raske skjermoppslag. Du kan slå opp i reskontro, hovedbok eller søke i andre registre og rapporter – uten å lukke bilagsregistreringsbildet.

Ofte stilte spørsmål om Duett

 • Er det en app? arrow

 • Er det mulighet for integrasjoner i Duett? arrow

 • Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer? arrow

 • Er det enkelt å lage en faktura? arrow

 • Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet? arrow

 • Er det mulig å lage egne betalingsplaner? arrow

 • Hvordan oppretter man en rapport? arrow

 • Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet? arrow

top-right-pill
bottom-right-pill
bottom-left-logo-d

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.